Lidmaatschap / Inschrijven

Wilt u zich inschrijven, vul hier het inschrijfformulier in


Het lidmaatschap van Tourclub Heeze geldt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggingen kunnen kosteloos schriftelijk plaatsvinden tot 1 december van het lopende jaar bij de secretaris van TC Heeze; na die datum blijven de kosten voor de NTFU ToerFietsKaart verschuldigd, alsmede de contributie over dat jaar.

Niet-leden kunnen ter kennismaking 3 clubritten meerijden, mits zij zich voor de aanvang van de tocht bij de organisatie bekend maken. Zij zijn dan verzekerd voor de betreffende rit.

Contributie

Voor het lidmaatschap van Tourclub Heeze is men de volgende contributie verschuldigd:

Eerste lid

€ 67,50

Volgende leden van een gezin

€ 62,50

Bovenstaande contributies gelden voor één lidmaatschapsjaar. In dit contributiebedrag is een bijdrage opgenomen voor de contributie aan de NTFU. Bij aanmelding in de loop van het jaar wordt de hele bijdrage aan de NTFU alsmede de jaarcontributie in rekening gebracht.

De contributie wordt aan het begin van het lidmaatschapsjaar aan de leden in rekening gebracht. Leden betalen de contributie aan de vereniging bij voorkeur middels een machtiging aan de vereniging om dit bedrag automatisch af te boeken van hun rekening. Mocht een lid toch kiezen voor een acceptgirobetaling of handmatige overboeking dan zal een toeslag van € 2,50 op de jaarcontributie in rekening worden gebracht.


BEKIJK OF DOWNLOAD HIER de LAATSTE editie van ons clubblad de tourflits.

download